• Embarbussament: tinc una son, una gana i una set…

     

     

    Avui, en l’embarbussament, repetim els mots ‘son’, ‘gana’ i ‘set’ i els aparellem amb els verbs corresponents ‘dormir’, ‘menjar’ i ‘beure’ conjugats en temps diferents (dormia, menjava, bevia…dormo, menjo, bec).

    Aquí podeu llegir i practicar altres embarbussaments que parlen del menjar i del dormir… Proveu de dir-los, també!

    Podeu trobar aquest cartell en alguns restaurants i bars

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

alabril alabril21 anyelletllanat apòstrof català comptar contar cursos dat dit dret DUC dut enllepolit erradicar expressions fil flairefina frase feta frases fetes guants hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala justícia llengua llepol lèxic nova gramàtica numerals parts llibre punta quinfumfa recursos riquesa lèxica sinònims taló temps termcat topònims tramvia tèxtil verbs vint-i-nou