• Embarbussament: tinc una son, una gana i una set…

     

     

    Avui, en l’embarbussament, repetim els mots ‘son’, ‘gana’ i ‘set’ i els aparellem amb els verbs corresponents ‘dormir’, ‘menjar’ i ‘beure’ conjugats en temps diferents (dormia, menjava, bevia…dormo, menjo, bec).

    Aquí podeu llegir i practicar altres embarbussaments que parlen del menjar i del dormir… Proveu de dir-los, també!

    Podeu trobar aquest cartell en alguns restaurants i bars

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

40 60 anglicisme apòstrof bones calma català cavallfort cursos diccionari normatiu diec2 dret empresa erradicar escacs escola etsiuts expressions fil frase feta frases fetes hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs en català justícia lèxic nova gramàtica otorrino pillar; agafar; enxampar porc recursos refranys riquesa lèxica salutació sigles sinònims temps termcat tió topònims tèxtil verbs vista