• Embarbussament: tinc una son, una gana i una set…

     

     

    Avui, en l’embarbussament, repetim els mots ‘son’, ‘gana’ i ‘set’ i els aparellem amb els verbs corresponents ‘dormir’, ‘menjar’ i ‘beure’ conjugats en temps diferents (dormia, menjava, bevia…dormo, menjo, bec).

    Aquí podeu llegir i practicar altres embarbussaments que parlen del menjar i del dormir… Proveu de dir-los, també!

    Podeu trobar aquest cartell en alguns restaurants i bars

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço