• 3. Adjuntar, annexar i acompanyar

    Adjuntar: Fer que (una persona o una cosa) estigui o vagi adjunta a una altra. Per exemple, Heu d’adjuntar aquesta documentació a la sol·licitud.

    En informàtica, afegir (un fitxer o un document) a un missatge que s’envia a través de la xarxa. Per exemple, Adjuntem els arxius corresponents.

    Annexar: adjuntar una cosa a una altra de manera que aquella depengui d’aquesta, i li serveixi de complement. Per exemple, Annexo les llistes a aquest document.

    Acompanyar: un dels significats d’acompanyar, entre d’altres, és adjuntar una cosa a una altra considerada com la principal. Per exemple, Va acompanyar la sol·licitud amb els documents requerits.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

anglicisme apòstrof beure bones cap d'any; carnestoltes català cavallfort cursos dret empresa erradicar escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes gentilicis; osona; got hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala jocs jocs en català justícia lèxic nova gramàtica Osona paraules pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica sinònims temps termcat tonis topònims tèxtil verbs xoriço