• El 9 Ets i uts. Escolta i parla. Curs per aprendre català oral

  .

  Ep! Escolta i parla

   

  Núm 112// Ep! Escolta i parla és un curs oral de català adreçat a persones adultes no alfabetitzades que no poden utilitzar l’escriptura com a base del seu aprenentatge. Aprenen el català escoltant i practicant situacions comunicatives que es trobaran en la vida quotidiana.

  Aquest curs ha estat creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la  Normalització Lingüística i es tracta que els alumnes puguin assolir una competència oral de nivell A2 del  MECR. Està organitzat en tres mòduls de 45 hores cadascú.

  A l’aula es fan servir materials audiovisuals i manipulables perquè faciliten l’aplicació d’estratègies com la memòria, la repetició o la imitació que són la base per consolidar els aprenentatges orals de la llengua catalana que es van treballant al llarg del curs.

  Les activitats són dinàmiques, potencien l’atenció de l’aprenent i incorporen les intel·ligències múltiples mitjançant el joc, la música, la creativitat, el moviment dins de l’aula i la interacció, la qual cosa fa que es vinculi l’emoció amb l’aprenentatge i així les persones poden comunicar-se oralment en català amb l’entorn més immediat i sentir-se més segures i motivades en la nostra societat.

  A Vic, s’ha començat, des del Centre de Normalització Lingüística, un primer curs pilot de nivell 1. Si voleu més informació, podeu consultar la pàgina web https://llengua.gencat.cat/ca/serveis/aprendre_catala/ep-curs-oral-catala/

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

40 60 apòstrof bones calma català cavallfort cursos diccionari normatiu diec2 dret embolar empresa erradicar escacs escola etsiuts expressions ferro fil frase feta frases fetes hidrònims informacions itujugues itujuguesencatala joc jocs en català justícia lèxic nova gramàtica pillar; agafar; enxampar porc pujar i apujar; baixar i abaixar recursos riquesa lèxica salutació sigles sinònims temps termcat topònims tèxtil verbs vista